Bank@Work

Vaša banka na vašem radnom mjestu

Previše ste zauzeti poslom i obavezama?

Koncept

Bank@Work je koncept koji svim uključenim stranama; poslovnom subjektu, njegovim zaposlenicima i banci kao njihovom partneru pruža mogućnosti unapređenja međusobne suradnje.

Koristi za zaposlenike su vrlo izravne, u vidu povlaštenih uvjeta za realizaciju bankarskih proizvoda poput paketa tekućih računa, kredita, kreditnih kartica i sl.

Osnovu koncepta možemo sažeti u jednu rečenicu „Vaša banka na Vašem radnom mjestu“.

Ukoliko želite ostvariti uštede u vašem poslovanju, a pritom vašim zaposlenicima osigurati posebne uvjete u vidu smanjenja kamatnih stopa ali i naknada za sve vrste bankarskih proizvoda onda ste na pravom mjestu!

Kako nam dinamika sadašnjice uskraćuje višak slobodnog vremena Sberbank vam, uz uštedu koju ćete ostvariti putem posebnih uvjeta na svim proizvodima i uslugama banke, štedi i dragocjeno vrijeme!

Vrijeme više nećete trošiti na dolazak u banku, dovoljno je da nas kontaktirate i mi dolazimo kod vas kako bismo vam prezentirali našu ponudu kreiranu posebno za vas.

Uključenje u program „Vaša banka na Vašem radnom mjestu“ je u potpunosti besplatno, kako za vas kao poslodavca tako i za sve vaše zaposlenike.

Zainteresiran/a sam za Bank@Work

Unesite svoje kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti

* Obavezno za popuniti

Ako ne dođe do uspostave poslovnog odnosa Nova hrvatska banka d.d. podatke unesene u obrascu čuva 6 mjeseci nakon čega ih briše. Više o samim pravima moguće je saznati u Pravilima o privatnosti Nove hrvatske banke d.d. za klijente i ostale sudionike i u Informacije o obradi osobnih podataka u OSR sustavu.

Čemu služi ova provjera?

Pošaljite zahtjev online i pojednostavite proces ugovaranja

Opis procesa

  • Popunite obrazac

    Popunite online obrazac

  • Kontakt

    Kontaktirati će Vas naš Osobni bankar

  • Sastanak

    Sastanak s Osobnim bankarom i ugovaranje/aktivacija usluge

Trebate pomoć?