Mastercard Business - revolving

Pogodnosti na vašoj strani

Za pogodnosti u poslovanju

Iskoristite prednosti Mastercard Business - revolving

 • Bezgotovinsko plaćanje roba i usluga na POS terminalima u zemlji i inozemstvu, kao i na internetu

 • Podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inozemstvu

 • Jednostavna kontrola troškova zaposlenih

 • Svi troškovi u stranoj valuti obračunavaju se u kunskoj protuvrijednosti

 • Ne morate brinuti o isplati predujma na temelju putnih naloga

 • Posebna pogodnost kartice očituje se u tome što korisnik sam odabire iznos koji će platiti (no ne manje od 10% učinjenih troškova)

 

U tijeku je priprema i izrada kartica s novim imenom Banke i novim vizualnim identitetom.

POSTOJEĆI KORISNICI - Nastavite koristiti Vašu karticu kao i dosada. Po finalizaciji novog vizualnog identiteta, u najskorijem roku ćete dobiti novu karticu.

NOVI KORISNICI - Kako bismo Vam omogućili korištenje kartice bez odgode bit će vam izdana privremena kartica s postojećim vizualom i imenom te ćete u najskorijem roku dobit novu karticu.

Mastercard® SecureCode™

Mastercard Identity Check

 • Mastercard Identity Check usluga pruža vam dodatnu sigurnost prilikom online kupnje i plaćanja na internetskim prodajnim mjestima. Usluga je u potpunosti besplatna i jednostavna za korištenje.

Korištenje Mastercard Identity Check programa - autorizacija putem SMS zaporke

Mastercard Identity Check - pitanja i odgovori

Korištenje Mastercard Identity Check programa - autorizacija putem mobilne aplikacije

Korisne informacije

 • Poslovne kartice umanjit će potrebu za gotovinom te Vam otvoriti mogućnost plaćanja neplaniranih troškova, a da pri tome zaposlenici ne koriste limite privatnih kartica. Plaćanja materijalnih troškova omogućavaju odbijanje poreza, a Business Mastercard dodatno nudi pogodnosti odgode plaćanja i osiguranja na putovanjima plaćenim karticom. 

 • Usluga u kartičnom poslovanju Mastercard® SecureCode™ pruža vam dodatnu sigurnost prilikom online kupnje i plaćanja na internetskim prodajnim mjestima. Usluga je u potpunosti besplatna, a aktivira se jednostavno i brzo. Nije vam potrebna nova kartica, niti zaseban program.

 • Karticu odmah po primitku potpišite. Svoj PIN zapamtite, nemojte ga zapisivati na karticu ili ga držati u blizini kartice. Karticu držite na sigurnom mjestu izvan dosega drugih osoba.

 • Prije korištenja bankomata poželjno je obratiti pozornost na vizualni izgled bankomata. Bankomat na sebi ne smije imati oštećenja, a ulazi odnosno izlazi moraju biti čisti bez tragova korištenja fizičke sile. Prilikom unosa PIN-a zaklonite rukom tipke za unos kako bi sakrili Vaš PIN. Prilikom završetka transakcije uzmite karticu, novac i listić potvrde.

 • Odluka o limitu donosi se sukladno Pravilniku o nadležnostima za odlučivanje o rizicima u poslovanju s pravnim osobama i Pravilnika o nadležnostima za odlučivanje o standardiziranim i nestandardiziranim rizicima u poslovanju s fizičkim osobama i s malim poduzetnicima, a na temelju ocjene kreditne sposobnosti klijenta.

 • Korisniku kartice jednom mjesečno Banka šalje obavijest o učinjenim troškovima. Posebna pogodnost kartice očituje se u tome što korisnik sam odabire iznos koji će platiti (no ne manje od 10% učinjenih troškova).

 • Gubitak, krađu ili zlouporabu kartice ili PIN-a korisnik kartice je obvezan odmah prijaviti Autorizacijskom centru Banke od 0-24 sata na broj telefona + 385 1 3078 699 ili ako nije isteklo radno vrijeme Banke osobno u najbližu poslovnicu Banke ili na besplatan broj telefona Kontakt centra Banke,  br. 0800 – 0600.

Trebate pomoć?