Za Vas, naše klijente s Orange paketom tekućeg računa koji ste odabrali primati redoviti priljev na tekući račun Nove hrvatske banke vrijede malo drukčija pravila – što više usluga koristite to više ušteda ostvarujete!

 

 

Uživajte u pogodnostima HVALA programa vjernosti:

 

 

  • Jednostavno - Primate li redoviti priljev na tekući račun Nove hrvatske banke automatski ćete biti uključeni u naš HVALA program vjernosti
  • Isplativo - Ostvarite popust na naknadu za korištenje paketa tekućeg računa pri čemu 1 bod vrijedi 0,13 eura
  • Bez papirnatih kupona - Naknada za korištenje Orange paketa tekućeg računa umanjuje se za popust ostvaren sukladno obračunatim bodovima u mjesecu
  • Besplatno - Bez naknade za sudjelovanje u programu

 

 

Kako sudjelovati u programu vjernosti

 

 

Skupljajte bodove

Sudjelovanje u programu vjernosti je potpuno besplatno! Imate li Orange paket tekućeg računa i primate redoviti priljev u eurima na tekući račun Nove hrvatske banke, automatski ćete biti uključeni u naš HVALA program vjernosti u kojem Vas nagrađujemo za korištenje naših proizvoda i usluga. 
Koristite li usluge Nove hrvatske banke i po njima uredno poslujete, Nova hrvatska banka Vam svaki mjesec šalje zaHVALU u obliku ostvarenih bodova u našem programu vjernosti.

Svaki mjesec ostvarite popust

Po završetku mjeseca, Vaše skupljene bodove pretvaramo u eure (1 bod = 0,13 EUR) i automatski umanjujemo* naknadu po Vašem Orange paketu tekućeg računa! U tablici niže možete pogledati koliko bodova ostvarujete koristeći određene usluge.

* Više informacija o uvjetima sudjelovanja u HVALA programu vjernosti potražite u općim uvjetima na www.novahrvatskabanka.hr i u poslovnicama Banke.

Pregledajte svoje bodove

Prijavite se u on-line bankarstvo (mobilno bankarstvo ili internetsko bankarstvo) gdje imate mogućnost na jednostavan način pregledati skupljene bodove. Skupljene bodove možete provjeriti i pozivom na besplatan info telefon 0800 0600 ili u Vama najbližoj poslovnici.

 

 

Kako skupljati bodove i ostvariti popust

 

 

Naknada za korištenje Orange paketa tekućeg računa u eurima umanjuje se prikupljajući bodove po sljedećim uslugama:

 

*Obračun bodova vrši se u prvoj polovici tekućeg mjeseca za prethodni mjesec. Prikupljeni bodovi se pretvaraju u eure gdje je 1 bod = 0,13 EUR, nakon čega se odobreni popust na naknadu uplaćuje na paket tekućeg računa. Transakcija će biti zabilježena pod nazivom "Program vjernosti - popust". Popust će biti jasno prikazan na izvatku tekućeg računa kao i uvidom u promet u on-line bankarstvu (mobilno bankarstvo ili internet bankarstvo)

**Iznosi iskazani u eurima izračunati su po fiksnom tečaju konverzije (1 EUR = 7,53450 HRK)