Nova Mastercard kreditna kartica

Još jednostavnije upravljanje vašim financijama

Zatraži karticu

U tijeku je priprema i izrada kartica s novim imenom Banke i novim vizualnim identitetom.

POSTOJEĆI KORISNICI Nastavite koristiti Vašu karticu kao i dosada. Po finalizaciji novog vizualnog identiteta, u najskorijem roku ćete dobiti novu karticu.

NOVI KORISNICI - Kako bismo Vam omogućili korištenje kartice bez odgode bit će vam izdana privremena kartica s postojećim vizualom i imenom te ćete u najskorijem roku dobit novu karticu.

Nikad jednostavnije do kreditne kartice – bez upisnine, bez članarine, bez potrebe otvaranja tekućeg računa, a sada i uz on-line bankarstvo

Nova beskontaktna Mastercard kartica je sve što vam treba prilikom kupovine u zemlji, inozemstvu, na internetu i za podizanje gotovine.

 

Jedna kartica – sve funkcionalnosti
Sve opcije plaćanja u jednom – vi birate plaćanje odjednom, revolving ili plaćanje na rate
Podjela transakcija na rate
Kupovine u zemlji, inozemstvu, na internetu podijelite na do 12 rata… vi birate broj rata
Besplatno novo on-line bankarstvo
Uvijek dostupne informacije o kartičnim transakcijama i još puno više!
Bez upisnine i članarine
… i to za cijelo vrijeme korištenja
Podizanje gotovine na rate
Na bankomatima Nove hrvatske banke podijelite podizanje gotovine na do 12 rata

Podjela na rate

Uz novu kreditnu karticu Banke možete kupovine u zemlji, inozemstvu i na internetu, jednostavno i beskamatno, podijeliti do 12 rata, u svega par sekundi putem novog on-line bankarstva. Minimalni iznos kupovine koji možete podijeliti na rate iznosi 200 kn

Jednostavan pregled i uplata na kreditne kartice

U novom on-line bankarstvu, imate uvijek dostupne vaše kartične transakcije i bolji pregled vaše financijskog poslovanja.

Podmirenje troškova učinjenih kreditnom karticom je moguće u par klikova, uz iskazan iznos dospjelog duga, za klijente koji imaju otvoren tekući račun u Novoj hrvatskoj banci. Ovo je razlog više da ugovorite tekući račun u Banci.

On-line bankarstvo uz kreditnu karticu

Novo on-line bankarstvo je dostupno uz svaku kreditnu karticu bez obzira imate li tekući račun u Novoj hrvatskoj banci.

Više na poveznici

Kupovina na internetu 

Kupovina novom kreditnom karticom pruža najveću razinu sigurnosti, a autorizacija plaćanja je još jednostavnija. Uz novo on-line bankarstvo dobivate automatsku (push) poruku na svoj mobitel i samo trebate autorizirati kupovinu u aplikaciji biometrijom ili PINom.

Za trgovce na internetu, koji ne podržavaju opisani način autorizacije plaćanja, autorizacija se odrađuje putem statičke zaporke (dobivate kod izdavanja kartice) i dinamičke zaporke (dobivate SMSom prilikom kupovine na internetu).

Online zahtjevi
Mastercard pogodnosti

Kako mogu postati korisnikom nove Mastercard kartice?

Zahtjev za izdavanje kartice se može podnijeti osobno u bilo kojoj poslovnici Nove hrvatske banke, a moguće je popuniti online obrazac na stranici www.novahrvatskabanka.hr kako bi vas kontaktirao osobni bankar. Uz zahtjev je potrebno priložiti traženu dokumentaciju (potvrda o redovnim mjesečnim primanjima i obostrana kopija osobne iskaznice).

Moram li odmah odabrati revolving ili charge tip otplate troškova?

Da, prilikom ugovaranja morate odabrati jedan od navedenih načina otplate. a za vrijeme trajanja ugovora imate mogućnost promjene načina otplate mjesečne obveze na 5% (revolving) ili 100% (charge) po novoj Mastercard kreditnoj kartici. Jedini uvijet za predaju zahtjeva za izmjenom iz charge u revolving tip otplate i obrnuto, je da nemate dospjelog dugovanja. 

 

Kako mogu aktivirati NOVU Mastercard kreditnu karticu?

Kartica se može aktivirati na stranici www.novahrvatskabanka.hr, pozivom u Kontakt centar na broj 0800 0600 ili osobno u bilo kojoj poslovnici Banke.

Kako mogu pratiti potrošnju po Mastercard kreditnoj kartici?

Mjesečna obavijest o učinjenim troškovima šalje se poštom na adresu ili putem email-a, a uz ugovaranje nove Mastercard kreditne kartice imate i mogućnost ugovaranja mobilne aplikacije Banke, bez obzira jeste li korisnik našeg tekućeg računa za redovite priljeve.

Što učiniti u slučaju gubitka ili krađe kartice?

Ako ste izgubili karticu ili Vam je kartica ukradena, molim Vas da nazovete broj Kontakt centra 0800 0600, a za pozive iz inozemstva potrebno je nazvati broj +385 1 4801 300 ili se osobno javite u najbližu Poslovnicu Nove Hrvatske Banke.

Zašto prilikom kupovine putem interneta ne dobijem svaki puta zaporuku već me nekad traži autorizaciju putem mobilnog bankarstva?

Za sve korisnike kartica Nove Hrvatske Banke omogućili smo jednostavniju online kupovinu s podržanim sigurnosnim standardom 3D Secure. Način koji se mogu autorizirati transakcije ovisi na kojem je stupnju sigurnosti koju koristi trgovac. Osim statičkom (uvijek ista, dobiva se kod ugovaranja kreditne kartice) i dinamičkom (jednokratna, kreira se kod pojedinačnog plaćanja) zaporkom, te putem mobilnog bankarstva Nove Hrvatske Banke i internet bankarstva koristeći mToken.

Na koji način mogu kupovati na rate?

Sve kupovine na POS uređajima u zemlji i inozemstvu, te kupovine na internetu (igre na sreću su isključene) moguće je podjeliti do 12 rata u svega par klika putem online aplikacije. Isto je moguće pozivom na Kontakt centar 0800 0600.  

Prikaži više...

Zainteresiran/a sam za novu Mastercard Karticu

* Obavezno za popuniti

Ako ne dođe do uspostave poslovnog odnosa Nova hrvatska banka d.d. podatke unesene u obrascu čuva 6 mjeseci nakon čega ih briše. Više o samim pravima moguće je saznati u Pravilima o privatnosti Nove hrvatske banke d.d. za klijente i ostale sudionike i u Informacije o obradi osobnih podataka u OSR sustavu.

Čemu služi ova provjera?

Podijeli transakciju na rate putem obrasca

Sva polja su obavezna za popuniti i iznos transakcije mora iznositi minimalno 200 HRK

Sadržaj objavljen na ovim stranicama ne predstavlja savjet, ponudu ili poziv na podjelu na rate, niti ona, niti bilo koji njen dio čine osnovu ili su u vezi s bilo kojim ugovorom ili obvezom. Informacije objavljene na ovoj stranicama bit će provjerene u okviru svih dostupnih informacija u sustavima Banke i temeljem njihove ispravnosti provesti će se podjela transakcije na rate. Ukoliko su svi po

 ...više

Ako ne dođe do uspostave poslovnog odnosa Nova hrvatska banka d.d. podatke unesene u obrascu čuva 6 mjeseci nakon čega ih briše. Više o samim pravima moguće je saznati u Pravilima o Nove hrvatske banke d.d. za klijente i ostale sudionike i u Informacije o obradi osobnih podataka u OSR sustavu.

Čemu služi ova provjera?