Mastercard NOVA i MINT@Nova vas nagrađuju!

Kupuj Mastercard NOVA karticom i na MINT@Nova podijeli kupnju na rate te sudjeluj u nagradnoj igri!
Ako još nemate MINT@Nova online bankarstvo odmah ga ugovorite i zatim do 20. travnja napravite što više MINT@Nova transakcija* (minimalno 10)
  • plaćajte režije, račune i sve ostalo što trebate
i/ili
  • podijelite dostupne kupovine na rate napravljene Mastercard NOVA kreditnom ili Maestro debitnom karticom
Pročitajte pravila nagradne igre te aktivno sudjelujte u istoj i osvojite vrijedne nagrade!

 

*Pojedinačna transakcija mora biti u minimalnom iznosu 10 eura.
Transakcije kupoprodaje deviza, plaćanja sredstava na vlastite račune i proizvode (uplate na karticu, kredit ili štednju) izuzete su iz brojača prihvatljivih transakcija za sudjelovanje u nagradnoj igri.
U bubanj za izvlačenje nagrad
a se ulazi samo jednom bez obzira na broj transakcija.

Nagrade

 

Nikad jednostavnije do kreditne kartice – bez upisnine, bez članarine i bez potrebe otvaranja tekućeg računa za korištenje MINT@Nova online bankarstva.

Jedna kartica – sve funkcionalnosti
Sve opcije plaćanja u jednom – vi birate plaćanje odjednom, revolving ili plaćanje na rate
Podjela transakcija na rate
Kupovine u zemlji, inozemstvu, na internetu podijelite na do 12 rata… vi birate broj rata
Besplatno novo on-line bankarstvo
Uvijek dostupne informacije o kartičnim transakcijama i još puno više!
Bez upisnine i članarine
… i to za cijelo vrijeme korištenja
Podizanje gotovine na rate
Na bankomatima Nove hrvatske banke podijelite podizanje gotovine na do 12 rata

On-line bankarstvo uz kreditnu karticu

Novo on-line bankarstvo je dostupno uz svaku kreditnu karticu bez obzira imate li tekući račun u Novoj hrvatskoj banci.

Više na on-line bankarstvo

Podjela na rate

Uz Mastercard NOVA kreditnu karticu možete kupovine u zemlji, inozemstvu i na internetu, jednostavno i beskamatno, podijeliti do 12 rata, u svega par sekundi putem novog on-line bankarstva. Minimalni iznos kupovine koji možete podijeliti na rate iznosi 26,54 EUR.

Kupovina na internetu 

Kupovina Mastercard NOVA kreditnom karticom pruža najveću razinu sigurnosti, a autorizacija plaćanja je još jednostavnija. Uz novo on-line bankarstvo dobivate automatsku (push) poruku na svoj mobitel i samo trebate autorizirati kupovinu u aplikaciji biometrijom ili PINom.
Za trgovce na internetu, koji ne podržavaju opisani način autorizacije plaćanja, autorizacija se odrađuje putem statičke zaporke (dobivate kod izdavanja kartice) i dinamičke zaporke (dobivate SMSom prilikom kupovine na internetu).

Jednostavan pregled i uplata na kreditne kartice

U novom on-line bankarstvu, imate uvijek dostupne vaše kartične transakcije i bolji pregled vaše financijskog poslovanja.
Podmirenje troškova učinjenih kreditnom karticom je moguće u par klikova, uz iskazan iznos dospjelog duga, za klijente koji imaju otvoren tekući račun u Novoj hrvatskoj banci. Ovo je razlog više da ugovorite tekući račun u Novoj hrvatskoj banci.

Online zahtjevi
Mastercard pogodnosti

Kako mogu postati korisnikom Mastercard NOVA kreditne kartice?

Zahtjev za izdavanje kartice se može podnijeti osobno u bilo kojoj poslovnici Nove hrvatske banke, a moguće je popuniti online obrazac na stranici www.novahrvatskabanka.hr kako bi vas kontaktirao osobni bankar. Uz zahtjev je potrebno priložiti traženu dokumentaciju (potvrda o redovnim mjesečnim primanjima i obostrana kopija osobne iskaznice).

Moram li odmah odabrati revolving ili charge tip otplate troškova?

Da, prilikom ugovaranja morate odabrati jedan od navedenih načina otplate. a za vrijeme trajanja ugovora imate mogućnost promjene načina otplate mjesečne obveze na 5% (revolving) ili 100% (charge) po Mastercard NOVA kreditnoj kartici. Jedini uvijet za predaju zahtjeva za izmjenom iz charge u revolving tip otplate i obrnuto, je da nemate dospjelog dugovanja.

Gdje se šalje kartica i PIN?

Kartica i PIN se šalju poštom na ugovorenu adresu.

Kako mogu aktivirati Mastercard NOVA kreditnu karticu?

Kartica se može aktivirati na stranici www.novahrvatskabanka.hr, pozivom u Kontakt centar na broj 0800 0600 ili osobno u bilo kojoj poslovnici Nove hrvatske banke.

Kako mogu pratiti potrošnju po Mastercard NOVA kreditnoj kartici?

Mjesečna obavijest o učinjenim troškovima šalje se poštom na adresu ili putem email-a, a uz ugovaranje Mastercard NOVA kreditne kartice imate i mogućnost ugovaranja I mobilne aplikacije, bez obzira jeste li korisnik našeg tekućeg računa za redovite priljeve.

Što učiniti u slučaju gubitka ili krađe kartice?

Ako ste izgubili karticu ili Vam je kartica ukradena, molim Vas da nazovete broj Kontakt centra 0800 0600, a za pozive iz inozemstva potrebno je nazvati broj +385 1 4801 300 ili se osobno javite u najbližu Poslovnicu Nove hrvatske banke.

Zašto prilikom kupovine putem interneta ne dobijem svaki puta zaporku već me nekad traži autorizaciju putem mobilnog bankarstva?

Za sve korisnike kartica Banke omogućili smo jednostavniju online kupovinu s podržanim sigurnosnim standardom 3D Secure. Način koji se mogu autorizirati transakcija ovisi na kojem je stupnju sigurnosti koju koristi trgovac. Osim statičkom (uvijek ista, dobiva se kod ugovaranja kreditne kartice) i dinamičkom (jednokratna, kreira se kod pojedinačnog plaćanja) zaporkom, te putem mobilnog bankarstva Banke.

Na koji način mogu kupovati na rate?

Sve kupovine na POS uređajima u zemlji i inozemstvu, te kupovine na internetu (igre na sreću su isključene) moguće je podjeliti do 12 rata u svega par klika putem online aplikacije Nove hrvatske banke. Isto je moguće pozivom na Kontakt centar 0800 0600.

Prikaži više...

Pravilnici

Zainteresiran/a sam za Mastercard NOVA kreditnu karticu

Unesite svoje kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti

* Obavezno za popuniti

Ako ne dođe do uspostave poslovnog odnosa Nova hrvatska banka d.d. podatke unesene u obrascu čuva 6 mjeseci nakon čega ih briše. Više o samim pravima moguće je saznati u Pravilima o privatnosti Nove hrvatske banke d.d. za klijente i ostale sudionike i u Informacije o obradi osobnih podataka u OSR sustavu.

Čemu služi ova provjera?

Podijeli transakciju na rate putem obrasca

Sva polja su obavezna za popuniti i iznos transakcije mora iznositi minimalno 26,54 EUR / 200 HRK *

0.00 HRK *
0.00 HRK *
* dvostruko iskazani iznosi preračunati su po fiksnom tečaju konverzije (1euro=7,53450 kuna)

Sadržaj objavljen na ovim stranicama ne predstavlja savjet, ponudu ili poziv na podjelu na rate, niti ona, niti bilo koji njen dio čine osnovu ili su u vezi s bilo kojim ugovorom ili obvezom. Informacije objavljene na ovoj stranicama bit će provjerene u okviru svih dostupnih informacija u sustavima Banke i temeljem njihove ispravnosti provesti će se podjela transakcije na rate. Ukoliko su svi po d

 ...više
Čemu služi ova provjera?

Trebate pomoć?